Quality inside

Straight from the breeder

Quality inside is het merk waaronder de nieuwste plantuienrassen van Bejo/De Groot en Slot worden verkocht. Onze veredelaars hebben de beste genetica geselecteerd, waardoor de Quality inside rassen unieke eigenschappen bezitten.

De eerstejaars Quality inside plantuien worden exclusief geproduceerd onder toezicht van Broer B.V., een dochteronderneming van Bejo en De Groot en Slot. Broer B.V. heeft jarenlange ervaring met de productie van eerstejaars plantuien. Het volledige proces wordt nauwkeurig gestuurd en gecontroleerd, vanaf de zaadteelt tot de oogst, bewaring en verwerking van de eerstejaars. De herkomst van de afgeleverde partijen is volledig te traceren. Zodoende kunnen wij een volledig gecontroleerd, gezond product afleveren dat aan alle kwaliteitsstandaarden van de Naktuinbouw voldoet en ook aan de aanvullende kwaliteits- en gezondheidseisen van het Bejo kwaliteitssysteem.

Het Quality inside assortiment biedt u unieke rassen voor uiteenlopende eisen en omstandigheden. Het veredelingsprogramma voor plantuien is een geïntegreerd onderdeel van ons Allium veredelingsprogramma.

De combinatie van unieke genetica, het volledig gecontroleerde teeltsysteem en de jarenlange ervaring van Bejo/De Groot en Slot en Broer bieden u als teler het beste uitgangsmateriaal voor een succesvolle plantuienteelt.

 

Wat is Quality inside?
  • Plantuienrassen met unieke genetica
  • Een streng gecontroleerd, gezond product
  • Nauwkeurige maatsortering voor een uniform eindproduct
  • Advies van de specialisten